Categories

DESPRE


roTUBE

1.
roTUBE | Renunță La TV este o sursa alternativă si eclectica de filme, fun, info sau etnografie mioritică, trecut/prezent, detaştată de contextual toxic al mass-mediei şi politicii roMâNEşTi. Sub Renunță La TV poti accesa mai multe taburi in majoritate cu clipuri mioritice. Ai Film | Audio | Teatru | Documentare | Revolutia . Vezi ce-ti place azi, sau poti reveni mai târziu, cum postăm clipuri noi mai tot timpul!

Cautarea pe roTUBE este mai eficienta daca folosesti titluri partiale si nu integrale. De exemplu cauta 'Con' in loc de 'Constantin' pentru a vedea mai multe rezultate.

2.
CR1 ofera o sursă imparțială, simplă si eficientă de căutare pe YouTube ce se preteaza curent pentru desktopuri si tablete, mai putin pentru mobile. Căutarea este pe blat, fara reclame sau alte distractii nedorite. Rezultatele pot fi usor filtrate dupa un numar de criterii spre a gasi ce cauti; dacă acel clip există.

3.
Arhiva 2015-2006 are peste 130.000 de clipuri active in Revolutia, Romania 1 şi 2 şi Tiganiada. Nu mai putin in arhiva exista 'urme' de clipuri ce au fost sterse ulterior de pe YouTube dar care au existat si reflecta trecutul in mediul online al românilor intre 2006-2015.

4.
roTUBE face parte din 'umbrela artistică' Strada Sforii - The Narrowest Street in Europe, in Transylvania  [#StradaSforii].